Bästa VPN-tjänster för att använda iptv-tjänster

Med 300 + VPN-tjänster som konkurrerar om din uppmärksamhet, att välja rätt en är ingen lätt uppgift. Vi lägger dussintals leverantörer genom rigorösa tester för hastighet, sekretess (inklusive läsa loggnings principer och köra läckagetester), säkerhet, användbarhet och kompatibilitet mellan flera enheter så att du kan göra ett datadrivet beslut om den bästa VPN för dina behov .

Så många VPN tävlar om din uppmärksamhet att de alla kan börja verka likadant Läs mera här.

Hur avgör du vilken som passar dig bäst?

Det är där vi kommer in.

Comparitech sätter varje VPN vi granskar genom ett batteri av hastighetstest, säkerhetskontroller, och verkliga användningsfall. Vi granskar sekretesspolicyer, försöker häva blockeringen av en rad regionlåst innehåll och ser om de kan kringgå censur online.

Oavsett om du är ute efter att låsa upp Netflix, torrent privat, eller försöker få tillgång till det öppna Internet från en plats som Kina, vi har du täckt Läs mera här.

Våra omfattande recensioner bedöma varje VPN på följande kriterier:

Säkerhet och sekretess
Hastighet
Möjlighet att låsa upp region-låst innehåll (Netflix, etc)
Användbarhet
Kundsupport
Valuta för pengarna
Enhetskompatibilitet

Bästa VPNs av 2019

När du vet vad du ska leta efter i en VPN och har en uppfattning om vad den kan användas för, skulle vi vilja göra några rekommendationer. Följande VPN har överglänste tävlingen och uppfylla alla de kriterier som diskuterats ovan.

Om du inte vill läsa hela artikeln, här är en kort lista över de bästa VPN-tjänster:

ExpressVPN: vårt bästa val. ExpressVPN gör nästan allt bra och det gör det tillförlitligt. Unblocks region-låst innehåll, fungerar i Kina, snabba nedladdningar, inga loggar, och oklanderlig säkerhet.
CyberGhost: bästa budget VPN. Ett bra alternativ för nybörjare som vill ha alla fördelar med en kraftfull VPN, inklusive snabbhet, säkerhet och avblockering till en låg kostnad.
NordVPN: en annan budget-minded leverantör som inte klipper hörn. Perfekt för strömmande video från utlandet eller skydda dina torrents från snoopers.
IPVanish: en säkerhetsfokuserad leverantör som garanterar att du kan komma åt alla appar eller webbplatser på ett säkert och privat sätt.
PrivateVPN: en ny VPN med stora hastigheter. Det utmärker sig genom att häva blockeringen av strömmande innehåll inklusive Netflix.
Surfshark: en bra allround budget VPN. Mindre servrar än några större rivaler.

Välja en VPN-leverantör

Att ansluta till ett VPN, eller ett virtuellt privat nätverk, har två primära funktioner: kryptera Internet-trafik och tunnlar via en mellanliggande server på en avlägsen plats.

Resultatet av dessa två uppgifter är ett verktyg med flera användbara program, varav de flesta är centrerad kring Personal Unblocking innehåll och förbättra sekretessen när du är online:

Uncensuring webben i enväldiga länder som Kina
Avblockera geografiskt begränsade appar, webbplatser och tjänster som oss Netflix, Hulu och BBC iPlayer
Hindra Internetleverantörer från att snooping på din Internetaktivitet
Säkra öppna Wi-Fi-anslutningar
Anonyma torrenting och Kodi streaming

En VPN-Provider driver ett nätverk av servrar som VPN-användare kan ansluta till. Dessutom utformar de vanligtvis apparna som användarna ansluter till, erbjuder support och implementerar ytterligare funktioner som förbättrar användarupplevelsen.

Det finns ingen en-storlek-passar-alla bästa VPN för alla, men inte heller alla VPN skapade lika. Att hitta det VPN som passar dig bäst beror på olika faktorer och hur du tänker använda det. För att komma igång har vi avrundat några av de mest uppskattade VPN-leverantörerna i vår jämförelsetabell.

När du vet vad du ska leta efter i en VPN och har en uppfattning om vad den kan användas för, skulle vi vilja göra några rekommendationer. Följande VPN har överglänste tävlingen och uppfylla alla de kriterier som diskuterats ovan.

Vi ser dessa som de 6 bästa VPNs i 2019:

  1. ExpressVPN
    ExpressVPN

ExpressVPN utmärker sig i varje aspekt av att vara en stor VPN. Den driver servrar i 94 länder. Du kommer sällan, om någonsin, stöter på driftstopp; hastigheter är tillräckligt snabba för att titta på HD-video och även levande strömmar. Torrenting är tillåten, och företaget håller inga identifierande loggar av trafik eller metadata. Förbrukaren kanna unblock Netflix, Hulu, HBO gå, och HBO nu på välja servarna. Live kundsupport finns tillgänglig dygnet runt. ExpressVPN kringgår Kinas Great Firewall samt alla andra censur system kastas på den. Alla anslutningar är skyddade med blödande kant säkerhetsstandarder, oöverträffad i VPN-rymden. En Kill Switch och DNS läcka skydd är inbyggda i apparna. Tillgängliga för Windows, MacOS, iOS, Android och Linux, apparna är enkla nog för även en komplett nybörjare att använda. Du kommer att behöva betala lite mer än konkurrenterna att utnyttja alla dessa fantastiska funktioner, men ExpressVPN är väl värt priset.