Så här förfalskar du din plats med en vpn för iphone

Dessutom, när du är orolig för en webbplats spåra din information, som din IP, eller informera dig om att du inte kan använda webbplatsen på grund av den region du befinner dig i, då ett virtuellt privat nätverk är ett utmärkt sätt att komma runt detta eftersom det ofta kan få det att verka som om du ansluter från en annan plats.

I huvudsak är ett virtuellt privat nätverk en server som ligger på en avlägsen plats som dina data går och kommer från, och det fungerar som en mellanhand mellan dig och den webbplats du använder. Tack vare detta ser webbplatsen du använder VPN-serverns plats i stället för den verkliga platsen för din dator.

Det är så vissa människor som har problem med att titta på YouTube-videor på grund av deras plats kan komma förbi blocket. Den bästa här är det 4 bästa vpn tjänsterna tillåter dem att visas till den webbplats de försöker komma åt som om de ansluter från en helt annan region än de verkligen är.
Så här avblockerar du geobegränsat innehåll

Några av videorna på Hulu, Netflix, BBC och YouTube har regionala restriktioner. Detta innebär att om du funderar på att titta på dina favoritprogram medan du är i utlandet, kommer du inte att kunna göra det på grund av geo begränsningar.